Ingrediente
●
Faina de porumb fina
1 pahar
este din aia foarte fina, se gaseste la plafar sau magazinele bio - eu am gasit si la Real
●
Faina
1 pahar
faina alba sau integrala
●
Ulei fara miros
3 linguri
de seminte de struguri sau rapita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cam asa arata fructoza si faina de malai de care aveti nevoie.
Pas 2
Amestecati faina de malai cu faina normala, sarea, fructoza si praful de copt.
Pas 3
Intr-un blender turnati laptele de soia si uleiul, adaugati amestecul de faina si mixati bine.
Pas 4
Turnati intr-un bol amestecul, daca este foarte gros mai adaugati putin lapte de soia.
Pas 5
Am folosit o lingura mai mare pentru a masura cantitatea de coca turnata. Puteti folosi si un polonic, doar sa nu puneti prea mult in el, pancakes-urile trebuie sa fie de dimensiuni mai mici, nu ca la clatite.
Pas 6
Intr-o tigaie teflonata incinsa turnati o lingura de aluat. Cand apar gaurelele, marginile nu mai sunt lucioase, dar mijlocul un pic umed - le intoarceti. Aveti grija sa fie un foc moderat, fiindca se coc foarte repede.
Pas 7
Asa ar trebui sa fie la culoare, dupa ce le intoarceti. Mai coaceti 1-2 minute si pe cealalta parte.
Pas 8
In acest fel le coaceti pe toate. Pe parcurs ce sunt gata le puneti una peste alta. Sunt foarte bune si reci si calde.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(15-20 de bucati)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
40 min
Data publicarii:
Nota:
5 (5 voturi)