Cel mai simplu, delicios și sănătos desert.
Merele se spală, cu un cuțit se scoate cotorul și se aranjează într-o tavă acoperită cu folie de aluminiu.
Se presară zahăr și scorțișoară în interiorul merelor.
Folia nu este obligatorie, dar dacă o aveți recomand s-o puneți.
Bananele se taie mărunt și se umple interiorul mărului.
Se pun la cuptor încins pentru o jumătate de oră.
După ce se coc, se lasă 10-15 min să se răcorească. Se presară cu zahăr sau zahăr pudră. Ca să se lipească mai bine zahărul de ele, cu o pensulă le ung cu sucul scurs de pe folie sau cu puțină apă
Sunt bune atât calde cât și reci.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.