Cel mai simplu, delicios si sanatos desert.
Merele se spala, cu un cutit se scoate cotorul si se aranjeaza intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu.
Se presara zahar si scortisoara in interiorul merelor.
Folia nu este obligatorie, dar daca o aveti recomand s-o puneti.
Bananele se taie marunt si se umple interiorul marului.
Se pun la cuptor incins pentru o jumatate de ora.
Dupa ce se coc, se lasa 10-15 min sa se racoreasca. Se presara cu zahar sau zahar pudra. Ca sa se lipeasca mai bine zaharul de ele, cu o pensula le ung cu sucul scurs de pe folie sau cu putina apa
Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.