Aperitiv "Corali"

Un aperitiv delicios, repede si simplu de preparat, ingredientele se gasesc si sunt la preturi rezonabile - foarte potrivit si frumos pentru orice masa festiva.

Ingrediente
Cascaval afumat
200 g
luati unul de buna calitate
Usturoi
2 buc
catei
Maioneza
4 linguri
Masline verzi, fara samburi
200 g
10-15 buc, puteti lua si umplute cu ceva
Batoane surimi
10 buc
aproximativ 200g - sau carne de crabi
Pasi de urmat
Pas 1

Cascavalul il dati prin razatoare, puteti sa folositi si cea medie si cea mica - dar va recomand pe aia mica, cu asta medie nu sunt perfecti.

Aperitiv "Corali" - Pas 1
Pas 2

Adaugati 2-3 linguri de maioneza si usturoiul pisat bine. Amestecati si daca vedeti ca este prea uscata compozitia mai adaugati putina maioneza. Deci ar trebui sa fie o pasta pe care sa o puteti modela usor.

Aperitiv "Corali" - Pas 2
Pas 3

Luati cate putin din cascaval cu mainile, faceti o turta mica, in mijloc puneti o maslina si formati o biluta.

Aperitiv "Corali" - Pas 3
Pas 4

La mine au iesit 12 bucati din aceasta cantitate de ingrediente. Puteti sa le faceti chiar si mai mici, depinde de marimea maslinelor.

Aperitiv "Corali" - Pas 4
Pas 5

Batoanele de surimi trebuie sa fie congelate, le dati prin razatoarea cea mai mica si treceti toate bilutele prin ele.

Aperitiv "Corali" - Pas 5
Pas 6

Lasati la frigider 20-30 de min, inainte de servire.

Pofta Buna!

Aperitiv "Corali" - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 400 g (10-12 bucati)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 20 min
Sursa: good.cook.ru