Un aperitiv delicios, repede și simplu de preparat, ingredientele se găsesc și sunt la prețuri rezonabile - foarte potrivit și frumos pentru orice masă festivă.
Cașcavalul îl dați prin răzătoare, puteți să folosiți și cea medie și cea mică - dar vă recomand pe aia mică, cu asta medie nu sunt perfecți.
Adăugați 2-3 linguri de maioneză și usturoiul pisat bine. Amestecați și dacă vedeți că este prea uscată compoziția mai adăugați puțină maioneză. Deci ar trebui să fie o pastă pe care să o puteți modela ușor.
Luați câte puțin din cașcaval cu mâinile, faceți o turtă mică, în mijloc puneți o măslină și formați o biluță.
La mine au ieșit 12 bucăți din această cantitate de ingrediente. Puteți să le faceți chiar și mai mici, depinde de mărimea măslinelor.
Batoanele de surimi trebuie să fie congelate, le dați prin răzătoarea cea mai mică și treceți toate biluțele prin ele.
Lăsați la frigider 20-30 de min, înainte de servire.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.