Foarte faina aceasta metoda de a prepara micii la gratar, fara sa-i modelati, mai ales daca aveti pasta de mici facuta in casa(eu asa va recomand, nu e greu si merita!). Aroma de mici copti si painea crocanta rumenita la gratar se potrivesc foarte bine, dar am 2 atentionari si obiectii pentru aceasta metoda:
- trebuie de lucrat repede si atent cu feliile de paine la gratar, se ard imediat si daca nu aveti grija se fac carbune. Deci organizare ceva mai atenta la proces, vedeti mai jos cum am facut eu;
- nu faceti prea mult, doar cat veti manca atunci proaspeti la masa. A 2-a zi painea devine moale si prea elastica, nu mai are textura aia crocanta, deci isi pierd farmecul. Mai bine reincalziti micii normali, decat cei pe paine.
In rest recomand sa incercati, este interesant, gustos si frumos asa sa-i serviti, merg de minune pe langa niste muraturi sau salata, bineinteles si niste mustar!