Demult jonglam cu ideea tortului Red Velvet, dar cand am observat aceasta varianta rapida pe un canal de Youtube am zis ca asta e momentul! Va spun din start ca iesit fenomenal de gustos, demult nu am savurat asa un tort delicios si de foarte mare efect. Pe langa gust, mi-a placut mult metoda aceasta rapida de preparare a pandispanului - se raceste in cateva minute si este asa de fraged ca nu necesita mare timp de patrundere si fragezire la frigider.
Recunosc ca una din piedici sa incerc un tort Red Velvet a fost faptul ca trebuie sa folosesc colorant alimentar. Dar pana la urma am zis ca nu este asa o mare problema daca il fac chiar si o data pe an, sa fie doar asta singurul produs mai dubios pe care il consumam...Din pacate sa-l faceti cu suc de sfecla nu merge, adica puteti, dar nu veti obtine aceasta culoarea de efect. Pe de alta parte puteti sa-l faceti fara colorant, numai cu cacao, sau chiar fara - dar atunci nu va fi Red Velvet.
Fetita mea mica nu mananca deloc prajituri si torturi(nu-i plac, prefera un castravete in loc!), am fost surprinsa cand mi-a cerut o felie si a declarat ca este cel mai bun tort mancat vreodata!
A fost interesant sa-l gatesc in prima parte a ziliei, pana in ora 12, si dupa amiaza deja l-am savurat-testat la o cafea cu sora mea. Chiar rapid si fain, recomand neaparat sa-l incercati!