Este o prezentare diferită a salatei de fructe. Arată mai frumos așa decât varianta clasică mixată.
Merele se spală, se taie jumătăți, se scoate cotorul și se taie bucăți mici direct pe farfurie.
Se toarnă aproximativ 125g de iaurt de fructe peste mere.
Bananele se curăță și se taie rondele peste mere.
Se scurge apa din conservă de ananas și se pun bucățile de fructe peste banane.
Se ornează iarăși cu iaurt.
Se curăță perele și se taie bucăți peste iaurt. Dacă nu aveți pere proaspete luați compot de pere.
Iarăși se unge bine cu iaurtul de fructe.
Se curăță fructele de kiwi și se taie felii subțiri.
Grapefruit-ul roșu se curăță de coajă și pieliță.
Se ornează frumos toată suprafața tortului cu kiwi și grapefruit. Aici totul depinde de fantezie.
Se lasă la frigider o jumătate de oră.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.