Un aperitiv neasteptat de bun, l-am facut doar din curiozitate dar mi-a placut atat de mult ca sigur il voi mai face si cu alte ocazii. Cel mai important este ca se prepara super repede, cu ingrediente simple si arata foarte bine la o masa festiva.
Puneti la fiert pieptul de pui, cand incepe sa fiarba faceti focul mic si lasati 30-40 de min. Apoi il scoateti pe o farfurie si lasati sa se racoreasca.
In acest timp pregatim omleta pentru rulada.
Intr-un bol puneti 3 linguri de maioneza, 3 oua, 3 linguri de faina si un praf de sare. Bateti bine cu telul pana se omogenizeaza.
Aici vedeti cum arata aluatul pentru omleta. Din aceasta cantitate am facut 2 omlete, mi-a ajuns exact pentru o masa festiva.
Incingeti o tigaie unsa cu putin ulei, turnati jumatate din cantitatea de aluat si lasati la un foc mediu pana se rumeneste.
Apoi o intoarceti atent cu o paleta si o mai rumeniti putin si pe cealalta parte.
Scoateti omleta pe o farfurie si lasati putin sa se racoreasca. La fel o preparati si pe a 2 -a.
Acum pregatim rulada finala astfel.
Luati o omleta, o ungeti cu putina maioneza, dupa preferinta puteti adauga si usturoi pisat in ea.
Maruntiti un pic carnea de pui si o puneti peste maioneza. Peste ea presarati nucile maruntite si ele.
Patrunjelul il tocati marunt si presarati pe restul ingredientelor.
Rulati bine totul si la fel preparati a 2-a rulada.
Apoi inainte de a servi rulada o taiati si infrumusetati cu verdeata preferata.
Este super delicioasa. Imi parea foarte rau atunci ca am facut doar 2 rulade, s-a mancat foarte repede si bine.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.