Ingrediente
●
Cascaval
200 g
oricare vă place la gust
●
Maioneza
4 linguri
eventual combinată cu iaurt pentru a face salata mai dietetică
●
Sare
1 lingurita
după gust
●
Piper negru macinat
0.25 lingurite
după gust
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curățați morcovii de coajă și-i spălați, apoi dați-i prin răzătoarea cu găuri medii.
Pas 2
Prin aceeași răzătoare treceți și cașcavalul.
Adăugați în bol maioneza (eventual amestecată cu 1-2 linguri de iaurt grecesc), usturoiul pisat, sarea și piperul negru măcinat.
Pas 3
Amestecați bine totul, gustați și mai potriviți la nevoie cu maioneză, sare sau piper, toate după gust.
Acoperiți bolul cu folie sau capac și puneți la frigider pentru 1-2 ore să se pătrundă mai bine aromele.
Pas 4
Serviți simplă cu pâine, sau pe lângă niște carne, grătar, etc.
Puteți adapta proporțiile de morcov/cașcaval după preferințe pe viitor, dar oricum va fi delicioasă această salată de morcovi cruzi.
Poftă bună!
Cantitate:
5 portii
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării: