Ingrediente
●
Rosii
3 buc
alegeți roșii de dimensiune medie, nu foarte mari
●
Maioneza
2 linguri
sau smântână/iaurt
●
Salata verde, castraveti si marar
1 buc
este opțional, le folosesc pentru a face platoul mai diversificat și frumos
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Cașcavalul se dă prin răzătoarea mai mare.
Pas 2
Adăugați maioneza și usturoiul pisat, amestecați bine și dacă trebuie mai adăugați puțină sare.
Pas 3
Roșiile se spală și se taie rondele cam de 5 mm grosime. Pe fiecare bucată de roșie puneți câte o linguriță din amestecul de cașcaval.
Pas 4
Frunzele de salată le spălați bine, le rupeți în bucăți medii și pe fiecare puneți pe margine puțin amestec de cașcaval.
Pas 5
Apoi le rulați și aranjați frumos pe platou.
Pas 6
Pe fiecare roșie puneți câte o frunzuliță de mărar sau pătrunjel, tăiați castraveții rondele și formați platoul cu rulourile de salată și verdeață.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(un platou)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (13 voturi)