Este aperitivul meu preferat pentru că se prepară repede și este foarte potrivită combinația de cașcaval, roșii și usturoi. În plus cu această umplutură se pot face și rulouri cu salată verde, așa veți avea un platou rapid de legume cu ceva picant. Vă recomand să încercați neapărat metoda.
Cașcavalul se dă prin răzătoarea mai mare.
Adăugați maioneza și usturoiul pisat, amestecați bine și dacă trebuie mai adăugați puțină sare.
Roșiile se spală și se taie rondele cam de 5 mm grosime. Pe fiecare bucată de roșie puneți câte o linguriță din amestecul de cașcaval.
Frunzele de salată le spălați bine, le rupeți în bucăți medii și pe fiecare puneți pe margine puțin amestec de cașcaval.
Apoi le rulați și aranjați frumos pe platou.
Pe fiecare roșie puneți câte o frunzuliță de mărar sau pătrunjel, tăiați castraveții rondele și formați platoul cu rulourile de salată și verdeață.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.