Este aperitivul meu preferat pentru ca se prepara repede si este foarte potrivita combinatia de cascaval, rosii si usturoi. In plus cu aceasta umplutura se pot face si rulouri cu salata verde, asa veti avea un platou rapid de legume cu ceva picant. Va recomand sa incercati neaparat metoda.
Cascavalul se da prin razatoarea mai mare.
Adaugati maioneza si usturoiul pisat, amestecati bine si daca trebuie mai adaugati putina sare.
Rosiile se spala si se taie rondele cam de 5 mm grosime. Pe fiecare bucata de rosie puneti cate o lingurita din amestecul de cascaval.
Frunzele de salata le spalati bine, le rupeti in bucati medii si pe fiecare puneti pe margine putin amestec de cascaval.
Apoi le rulati si aranjati frumos pe platou.
Pe fiecare rosie puneti care o frunzulita de marar sau patrunjel, taiati castravetii rondele si formati platoul cu rulourile de salata si verdeata.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.