Am avut ocazia zilele astea să testez unele din produsele Tupperware, în primul rând tava rotundă pe care o aveți ca premiu și la Concursul de pe site. Al 2-lea este un magic mixer, îl vedeți în poza de la pașii rețetei, o ustensilă chiar magică, recomand neapărat să vi-l procurați, o să mai pun rețete preparate cu acest mixer, niște clătite f.rapide și maioneză fără ouă delicioasă, deja le am pregătite pentru voi :) Da, în plus la ele am studiat rețetarele Tupperware, chiar ingenioase unele rețete, am făcut și o nouă rubrică în stânga cu Rețete Tupperware, să vedeți ce chestii interesante am găsit acolo.
Referitor la rețeta de pizza rapidă, sinceră să fiu am fost sceptică până în momentul în care am gustat-o - se prepară parcă prea simplu și banal, cu ingredientele de bază pe care sigur le aveți în casă. În 5 min era deja la cuptor, a durat doar puțin până s-a copt, acolo nu avem cum s-o grăbim :)
Blatul este foarte bun, poate nu pufos, dar foarte fraged, moale și plăcut, pizza se mănâncă în 5 min, atât de bună este. Deci să vă dați seama, la amiază am făcut una de probă, care a dispărut imediat, și seara am repetat - de data asta am făcut 2 pizza să ajungă la toți :) Ingredientele le puteți varia cum vă place și la ce aveți prin casă.
Se pun în Magic Mixer următoarele ingrediente - laptele, făina, oul, uleiul și sarea.
Se închide ermetic mixerul și se agită bine compoziția.
Turnați aluatul din mixer în tava de silicon rotundă, nu trebuie s-o ungeți cu nimic, doar să fie curată.
Puneți ingredientele de pizza peste aluatul turnat în tavă. Am pus mai întâi șunca de pui și porumbul, apoi am presărat ardei tăiat fideluță, îl veți vedea în pozele de mai jos. Nu vă speriați dacă se afundă în aluat, așa și trebuie.
Asta-i toată pizza, vă ia maxim 10 minute tot procesul.
Puneți tava pe grătarul cuptorului preîncălzit la temperatura medie spre mică. Tavile de silicon nu se pun la temperatura maximă.
Dați cașcavalul prin răzătoare, și peste 10 min de când ați pus pizza la cuptor, scoateți ușor grătarul cu tava, presărați cașcavalul și puneți la loc la cuptor.
Lăsați la cuptor până se rumenește bine. Apoi scoateți tava cu tot cu grătar de la cuptor, lăsați să se răcorească puțin, veți observa că la copt se umflă puțin apoi când se răcește se dezumflă.
Scoateți pizza pe o farfurie și serviți cu sosul de roșii sau ce vreți voi. Delicioasă!
Aveți 3 posibilități să preparați această rețetă:
- Mixați ingredientele cu un mixer normal - dar vă asigur că prețul la Magic Mixer este f.bun, merită luat și pt alte rețete. Iar tava de silicon o câștigați la Concursul nostru :)
- Mixați ingredientele cu mixerul normal și turnați pizza într-o tavă de cuptor din teflon, dar obligatoriu o așterneți cu hârtie - nu am testat această variantă, vă las pe voi să-mi spuneți ce vă iese.
- Puteți să faceți comandă de ambele produse, contactați reprezentantul Tupperware din formularul de pe site, sau veniți să le vedeți în acțiune la Cooking Show-ul Tupperware de sâmbătă, la 11.00 la Hotel Parliament, detalii în newsletter-ele din această săptămână.
Succes și poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.