Un aperitiv drăguț, estetic, se prepară în timp record și este și foarte gustos. Eu l-am preparat în 10 min, deci este o soluție ideală pentru cei grăbiți :)
Cașcavalul se dă prin răzătoare și se amestecă cu maioneză și usturoiul pisat (dacă nu stați bine cu usturoiul, nu-l mai puneți).
Pe o felie de brânză topită puneți în mijloc 1 linguriță de amestec de mai sus.
Și acum se formează "Cala" - se ia unul din colțuri și se aduce spre mijloc.
Apoi se aduce la mijloc colțul opus. Aveți grijă să fie simetric și estetic.
Se aranjează "Calele" astfel formate pe o farfurie - ar fi frumos să nu fie una albă, să existe contrast între florile albe și farfurie.
Și ultimul pas - puneți cozi de ceapă verde între "Cale" pentru a crea efectul final de flori.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.