"Cale" din cascaval

Un aperitiv dragut, estetic, se prepara in timp record si este si foarte gustos. Eu l-am preparat in 10 min, deci este o solutie ideala pentru cei grabiti :)

Ingrediente
Branza topita felii
8 buc
se ia un set de branza topita gen Hochland, alegeti sa fie mai tare
Cascaval clasic
150 g
Maioneza
2 linguri
Usturoi
2 buc
2 catei
Ceapa verde
1 buc
1 legatura
Pasi de urmat
Pas 1

Cascavalul se da prin razatoare si se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat (daca nu stati bine cu usturoiul, nu-l mai puneti).

"Cale" din cascaval - Pas 1
Pas 2

Pe o felie de branza topita puneti in mijloc 1 lingurita de amestec de mai sus.

"Cale" din cascaval - Pas 2
Pas 3

Si acum se formeaza "Cala" - se ia unul din colturi si se aduce spre mijloc.

"Cale" din cascaval - Pas 3
Pas 4

Apoi se aduce la mijloc coltul opus. Aveti grija sa fie simetric si estetic.

"Cale" din cascaval - Pas 4
Pas 5

Se aranjeaza "Calele" astfel formate pe o farfurie - ar fi frumos sa  nu  fie una alba, sa existe contrast intre florile albe si farfurie.

"Cale" din cascaval - Pas 5
Pas 6

Si ultimul pas - puneti cozi de ceapa verde intre "Cale" pentru a crea efectul final de flori.

Pofta Buna!

"Cale" din cascaval - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 8 buc ()
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min