Un aperitiv dragut, estetic, se prepara in timp record si este si foarte gustos. Eu l-am preparat in 10 min, deci este o solutie ideala pentru cei grabiti :)
Cascavalul se da prin razatoare si se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat (daca nu stati bine cu usturoiul, nu-l mai puneti).
Pe o felie de branza topita puneti in mijloc 1 lingurita de amestec de mai sus.
Si acum se formeaza "Cala" - se ia unul din colturi si se aduce spre mijloc.
Apoi se aduce la mijloc coltul opus. Aveti grija sa fie simetric si estetic.
Se aranjeaza "Calele" astfel formate pe o farfurie - ar fi frumos sa nu fie una alba, sa existe contrast intre florile albe si farfurie.
Si ultimul pas - puneti cozi de ceapa verde intre "Cale" pentru a crea efectul final de flori.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.