Gustoase, satioase, simplu de preparat vor aduce savoarea bucatariei italiene in farfuria voastra.
Taiati ceapa si usturoiul cubulete.
Carnea se toaca, in caz ca nu aveti carnea deja tocata din comert.
Ceapa si usturoiul se calesc putin in uleiul de masline.
Rosiile se paseaza cu mixerul. Daca nu aveti rosiile in cutii, luati rosii proapete, le decojiti, taiati cuburi si pasati.
In ceapa si usturoiul calit se adauga carnea, se amesteca continuu pana cand nu se evapora apa.
Se adauga vinul si iarasi se asteapta pana se evapora lichidul.
Se adauga pasta de tomate, se amesteca.
Se adauga sarea, busuiocul si piper negru, daca va place. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 2 ore.
Dupa 2 ore sosul scade putin, atunci este gata. Cel mai important in aceasta reteta este faptul ca sosul trebuie sa se coaca aceste 2 ore.
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in multa apa.
Se servesc calde, pe spagheti se pune sosul ornat cu verdeata. Dupa preferinta presarati cascaval/branza deasupra.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.