Sunt sigura ca aceasta salata va satisface pe toti, chiar si pe cei care nu prea le au cu ridichile - smantana face salata mai deosebita, o "drege" perfect. La noi acasa anume aceasta varianta de salata cu ridichi se prepara cel mai des si o mananca toti pana la ultima lingura. Chiar ma gandeam cum de 2 ani de postat retete am uitata de ea, acum compensez si v-o recomand cu incredere - este simpla, rapida, satioasa si delicioasa.
Ouale le fierbeti, raciti in apa rece si curatati.
Ridichile si ceapa se curata si se spala bine.
Intr-un bol mai adanc taiati ridichile rondele.
Apoi ceapa verde o taiati marunt, adaugati la ridichi.
Urmeaza ouale taiate bucati mici.
Si acum smantana si sarea - amestecati bine cu o lingura si potriviti de sare.
Va recomand sa o ungeti cu smantana chiar inainte de servire, daca sta mai mult, ridichile lasa apa si salata devine mai lichida.
Delicioasa, o puteti servi asa simpla cu paine sau ca garnitura la orice mancare preferata.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.