Sunt sigură că această salată va satisface pe toți, chiar și pe cei care nu prea le au cu ridichile - smântâna face salata mai deosebită, o "drege" perfect. La noi acasă anume această variantă de salată cu ridichi se prepară cel mai des și o mănâncă toți până la ultima lingură. Chiar mă gândeam cum de 2 ani de postat rețete am uitat de ea, acum compensez și v-o recomand cu încredere - este simplă, rapidă, sățioasă și delicioasă.
Ouăle le fierbeți, răciți în apă rece și curățați.
Ridichile și ceapa se curăță și se spală bine.
Într-un bol mai adânc tăiați ridichile rondele.
Apoi ceapa verde o tăiați mărunt, adăugați la ridichi.
Urmează ouăle tăiate bucăți mici.
Și acum smântâna și sarea - amestecați bine cu o lingură și potriviți de sare.
Vă recomand să o ungeti cu smântână chiar înainte de servire, dacă stă mai mult, ridichile lasă apă și salata devine mai lichidă.
Delicioasă, o puteți servi așa simplă cu pâine sau ca garnitură la orice mâncare preferată.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.