O rețetă sănătoasă, gustoasă, aromată. Foarte bună în regimuri diverse și ca desert pentru copii.
Merele se spală, se taie în jumătăți. Din fiecare jumătate se scot sâmburii și se face puțin loc pentru brânza de vaci.
Într-un bol se amestecă brânza cu ouă, zahăr, stafidele spălate și vanilia.
Fiecare jumătate de măr se umple cu compoziția de brânză. Se pun la cuptor până se rumenește brânza ușor deasupra.
După ce le scoateți din cuptor, le puteți unge deasupra cu dulceața preferată, pentru încă un plus de aromă și o culoare frumoasă.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.