O reteta sanatoasa, gustoasa, aromata. Foarte buna in regimuri diverse si ca desert pentru copii.
Merele se spala, se taie in jumatati. Din fiecare jumatate se scot samburii si se face putin loc pentru branza de vaci.
Intr-un bol se amesteca branza cu oua, zahar, stafidele spalate si vanilia.
Fiecare jumatate de mar se umple cu compozitia de branza. Se pun la cuptor pana se rumeneste branza usor deasupra.
Dupa ce le scoateti din cuptor, le puteti unge deaspura cu dulceata preferata, pentru inca un plus de aroma si o culoare frumoasa.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.