Ingrediente
●
Plante uscate
3 linguri
puteti pune orice va place - acum ar merge si soc proaspat
●
Lamaie
1 buc
sucul de la ea
●
Miere
3 linguri
puteti indulci cu orice va place - dupa gust bineinteles
●
Menta verde
1 buc
1 fir de menta sau 3-4 frunze
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Mai intai sunteti harnici si de cu seara sau dimineata (depinde cand vreti s-o savurati) pregatiti infuzia de ceai: intr-un litru de apa calda, la temepratura camerei se pun 2-3 linguri de plante si se lasa 6-8 ore sa se macereze.
Pas 2
Apoi strecurati infuzia printr-o sita densa sau o punga de lapte raw.
Pas 3
Asa avem infuzia pe care o putem bea simpla sau mergem mai departe si o dregem putin.
Pas 4
Punem infuzia intr-un blender, turnam sucul stors de la lamaie.
Pas 6
Aruncam acolo si cateva frunze de menta.
Pas 7
Si facem "Bjaaam" la blender, viteza maxima - 2-3 minute. Veti observa ca se face spuma ca la un cocktail sofisticat si il veti putea servi foarte frumos.
Pas 8
Dupa ce s-a blenduit toata treaba asta, o lasati 3-5 minute sa se separe spuma de ceai. Eventual gustati si mai potrivit de acrime sau dulce.
Pas 9
Si... frumos turnat in pahare si servit cu mare placere - o sa ramaneti neasteptat imrpesionati de gustul ceaiului, asa am fost eu si nu ma linistesc pana nu fac periodic din el si il am in frigider rece permanent.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 l
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
360 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)