Pentru mine orice iesire la o masa in oras sau eveniment este un motiv de inspiratie - desi de fiecare data spun, "gata, mananca si nu mai cauta ce ingrediente are mancarea asta..." . Dar cum pot, daca de fiecare data ceva mai gasesc nou, parca banal de simplu, dar uite ca nu mi-a trecut prin cap.
Asa si cu aceasta mancare, am gustat la o nunta garnitura servita langa carne si desi sunt destul de carnivora - uitasem de carne si am luat una cate una din legume si le-am terminat pe toate :) Acasa am zis sa incerc sa le fac si eu, nu era complicat - mai ales cu ceva informatie noua de la cursurile de bucatari - si ura! Uitati ce bunatate am facut, mi-au iesit din prima si sigur sunt acum preferatele noastre.
Este o mancare simpla, poate fi servita ca atare sau garnitura - legumele se coc foarte bine si se patrund cu aromele, modul de taiat la fel de important - sa fie un aspect si textura corecta dupa coacere.
Legumele recomand sa le respecatati cam acestea - pt ca altele au timpi de preparare si textura diferita, s-ar putea sa nu va iasa
Si cel mai important argument ca sa le incercati - este REPEDE!