Ingrediente
●
Unt
170 g
unt moale la temperatura camerei
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Măsurați cantitatea de lapte și opriți 100 ml separat într-un bol mai mic - restul turnați într-o oală sau tuci.
Pas 2
Rupeți ciocolata bucățele și adăugați în oală cu lapte. O puneți pe foc și amestecați cu un tel sau lingură până se dizolvă complet ciocolata în lapte.
Pas 3
În același timp dizolvați în laptele pus deoparte, amidonul și cele 2.5 linguri de zahăr.
Pas 4
Când începe să fiarbă laptele din oală adăugați încet compoziția cu lapte și amidon, amestecați continuu cu telul să nu fie cocoloașe.
Pas 5
Mai lăsați oala un minut pe foc, până se îngroașă compoziția. Apoi o puneți deoparte și lăsați să se răcorească, măcar vreo oră.
Pas 6
Untul și zahărul pudră se pun într-un bol mai adânc.
Pas 7
Apoi se bate bine untul cu mixerul, să fie o compoziție omogenă.
După ce s-a răcorit compoziția de budincă de mai sus, adăugați câte o lingură la untul bătut și mixați așa până încorporați toată budinca.
Pas 8
Și gata, folosiți crema la ce vă place și aveți nevoie - este foarte delicioasă și fină.
Poftă Bună!
Cantitate:
800 g
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)