O mâncare delicioasă, sănătoasă și neașteptat de sățioasă. Acum în ajun de sărbători cu mâncăruri "grele" v-aș recomanda să încercați și ceva garnituri/salate mai ușoare și sănătoase, o să aveți timp după aia să recuperați :)
Mi-a sugerat această rețetă una din persoanele care a fost la Atelier, vă mulțumesc mult pentru atenție și rețetele superbe trimise
Conopida se spală și se pune în robot.
Măcinați bine conopida, dar nu exagerați - să fie cam de consistența couscous-ului.
Într-un bol mai mare, puneți conopida, pătrunjelul tocat și măslinele tăiate.
Scurgeți zeama de lămâie pe toată suprafața legumelor.
Asezonați cu ulei, sare, piper și eventual curry - toate după gust.
A fost delicios și proaspăt făcut și chiar a 2-a zi, vă recomand să încercați neapărat - este o bombă de vitamine și fibre.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.