O mancare delicioasa, sanatoasa si neasteptat de satioasa. Acum in ajun de sarbatori cu mancaruri "grele" v-as recomanda sa incercati si ceva garnituri/salate mai usoare si sanatoase, o sa aveti timp dupa aia sa recuperati :)
Mi-a sugerat aceasta reteta una din persoanele care a fost la Atelier, va multumesc mult pentru atentie si retetele superbe trimise
Conopida se spala si se pune in robot.
Macinati bine conopida, dar nu exagerati - sa fie cam de consistenta couscous-ului.
Intr-un bol mai mare puneti conopida, patrunjelul tocat si maslinele taiate.
Scurgeti zeama de lamaie pe toata suprafata legumelor.
Asezonati cu ulei, sare, piper si eventual curry - toate dupa gust.
A fost delicios si proaspat facut si chiar a 2-a zi, va recomand sa incercati neaparat - este o bomba de vitamine si fibre.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.