Couscous raw cu masline si verdeata

O mancare delicioasa, sanatoasa si neasteptat de satioasa. Acum in ajun de sarbatori cu mancaruri "grele" v-as recomanda sa incercati si ceva garnituri/salate mai usoare si sanatoase, o sa aveti timp dupa aia sa recuperati :)

Mi-a sugerat aceasta reteta una din persoanele care a fost la Atelier, va multumesc mult pentru atentie si retetele superbe trimise

Ingrediente
Conopida
500 g
Masline taiate
100 g
Patrunjel verde
1 legatura
Lamaie
0.5 buc
zeama de la ea
Ulei de masline
50 ml
Sare,piper
1 lingurita
dupa gust
Praf de curry
1 lingurita
optional, pentru culoare si aroma in plus
Pasi de urmat
Pas 1

Conopida se spala si se pune in robot.

Couscous raw cu masline si verdeata - Pas 1
Pas 2

Macinati bine conopida, dar nu exagerati - sa fie cam de consistenta couscous-ului.

Couscous raw cu masline si verdeata - Pas 2
Pas 3

Intr-un bol mai mare puneti conopida, patrunjelul tocat si maslinele taiate.

Scurgeti zeama de lamaie pe toata suprafata legumelor.

Couscous raw cu masline si verdeata - Pas 3
Pas 4

Asezonati cu ulei, sare, piper si eventual curry - toate dupa gust.

Couscous raw cu masline si verdeata - Pas 4
Pas 5

A fost delicios si proaspat facut si chiar a 2-a zi, va recomand sa incercati neaparat - este o bomba de vitamine si fibre.

Pofta Buna!

Couscous raw cu masline si verdeata - Pas 5

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g (4-5 portii)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min