Mai avem putin si vin sarbatorile, o sa va sugerez si ceva retete de Craciun in postarile viitoare - in plus aveti si selectia Retete de Craciun, sigur gasiti ceva interesant si acolo.
Dar fiindca inca mai este post si ar mai trebui sa mancam sanatos pana vin mesele copioase de sarbatori, voi mai pune si ceva retete de acest fel. Deci, acum vin cu un pate delicios, combinatie perfecta, deosebita si foarte, foarte gustoasa. In plus, ingrediente gasiti peste tot, la orice magazin mai bunicel.
Eu am folosit toate ingredientele din conserve - asa a fost mai repede si mai comod.
Deci, am scurs bine apa din ele si am curatat si spalat ceapa.
Intr-o tigaie caliti ceapa cu putin ulei.
Cand se rumeneste usor adaugati ciupercile, lasati cam 10 minute sa se mai caleasca si ele.
Apoi fasolea, amestecati bine si mai lasati 5 minute pe foc.
Potriviti de sare si piper, puteti sa mai adaugati putin tarhon sau patrunjel uscat - daca va place.
Blendati bine compozitia, sa fie cat mai uniforma.
Puneti intr-o farfurie si lasati 20-30 de minute la frigider - optional - este buna si imediat dar parca putin mai buna de la frigider.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.