Ingrediente
●
Piept de pui fiert
300 g
●
Mere
2 buc
să alegeți mere verzi, mai acre
●
Lamaie
0.5 buc
sucul de la ea
●
Patunjel verde
1 legatura
1 legătură sau frunze de salată verde
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Fierbeți din timp ouăle și pieptul de pui, lăsați să se răcească complet.
Apoi începem să montăm salata:
- pe un platou mare puneți pe margine pătrunjel verde sau frunză de salată verde
- În mijlocul platoului puneți pieptul de pui rupt bucățele și îl ungeți deasupra cu maioneză.
Pas 2
Următorul strat este cel de ouă date prin răzătoare.
Pas 3
Peste ouă puneți merele rase, le stropiți cu suc de lămâie să nu se oxideze.
Pas 4
Și acum cașcavalul dat prin răzătoare, îl aranjați să cuprindă perfect toată suprafața.
Pas 5
Ungeți toată suprafața cu maioneză.
Pas 6
Strugurii se taie jumătăți și se curăță de sâmburi.
Pas 7
Aranjați frumos jumătățile pe toată suprafața salatei.
Pas 8
Lăsați salata măcar 30 de minute la frigider să se pătrundă și este gata de servire.
Poftă Bună!
Cantitate:
500 g
(7-8 porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (6 voturi)