Asa o cheama pentru ca asta iti vine sa spui dupa ce o gusti prima data - este o combinatie de ingrediente la prima vedere mai deosebita dar sa stiti ca este totul perfect. A fost apreciata si testata pe mai multe ture de musafiri ca sa fiu sigura ca nu este numai preferinta mea :)
Imi place mult ca ingredientele nu trebuie pregatite prea din timp, doar fierbeti pieptul de pui, restul sunt deja gata, le taiati si amestecati. O puteti face si cu jumatate de ora inainte de a veni musafirii. As zice ca este perfecta pentru o masa festiva, cu ingrediente deloc banale si sigur o sa va impresionati musafirii
Pieptul de pui se fierbe, racoreste si se taie bucati medii - il puneti intr-un bol mai mare in care se va amesteca salata.
Sunca de pui se taie julien mai gros, de fapt asa se taie cam toate ingredientele - va fi mai estetica salata la vedere.
Ciupercile bine scurse de apa se taie felii subtiri.
Apoi adaugati ananasul din conserva, scurs de compot si stafidele spalate bine.
Ardeiul il taiati julien.
Si ultimul ingredient - nucile maruntite putin.
Dregetii salata cu maioneza, amestectai bine, potriviti de sare si piper daca este nevoie.
Ar fi bine sa fie lasata macar 30 de minute la frigider sa se patrunda.
In rest, buna-buna, sigur poate concura si cu Salata de Boeuf.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.