O mica paranteza intre retete, sunt sigura ca informatia si acest tip de fierbere(fierbere in stil Tupperware) sunt bune de stiut mai ales daca sunteti adeptii mancarurilor sanatoase si dietetice. Termotopul l-ati mai vazut in reteta de carne cu legume, dar aici am fost mirata cand mi s-a spus ca merge si la paste. Mai ales ca am un devorator de paste mic care nu se mai satura....:)
In 10 minute aveti pastele perfect facute si singurul efort este sa turnati apa clocotita in pastele crude, acoperiti capacul si asteptati 10 minute.
Pastele se pun in termotop.
Turnati apa clocotita, ca sa fie plin vasul negru. Amestecati cu o lingura ca sa fie apa si intre paste.
Puneti capacul si lasati aproximativ 10 minute. Posibil sa dureze mai mult daca folositi diverse tipuri de paste - cel mai bine este ca dupa 10 minute sa deschideti capacul si gustati din paste, mai lasati daca este nevoie.
Deci cand sunt gata scoateti capacul, un pic va opune rezistenta, dar tineti cu mana vasul si iese bine.
Ridicati vasul negru si scurgeti apa - apoi aceasta sita cu paste se poate pune pe capacul intors cu capul in jos(dubla functie si de suport).
Gata, le folositi cum va place si cu orice sos preferat.
Pentru informatii referitor la produsele Tupperware va rog s-o contactati pe Dna. Raducu Elena - [email protected], tel.0723590128.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.