Noi mâncăm grapefruit doar de poftă și foarte rar - este mai greu de curățat și nu prea ne complicăm. După ce am văzut ideea acestui desert într-o emisiune TV și am pus-o în practică am zis că deja trebuie să-mi fac rezerve de grapefruit. Este foarte aromat, gustos, toate ingredientele se combină perfect și un mare plus - este foarte sănătos!
În acest sezon, cu mai puține fructe proaspete și naturale vă recomand neapărat să-l încercați și să-l consumați cât mai des - chiar este o delectare.
Curațați bine grapefruit-ul de coaja groasă și cele subțiri - să rămână doar pulpa.
Amestecați iaurtul cu mierea - cantitățile le puteți varia după gust și preferințe.
Într-un pahar puneți un prim strat de pulpă de gref.
Turnați deasupra 1-2 lingurițe de iaurt cu miere.
Și mai puneți un strat de gref și peste el iaurt.
Ultimul strat și cel mai frumos trebuie să fie de bucăți mai mari de gref.
Și gata, desertul poate fi servit imediat sau după ce mai stă puțin la frigider - delicios și foarte sănătos.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.