Noi mancam grapefruit doar de pofta si foarte rar - este mai greu de curatat si nu prea ne complicam. Dupa ce am vazut ideea acestui desert intr-o emisiune TV si am pus-o in practica am zis ca deja trebuie sa-mi fac rezerve de grapefruit. Este foarte aromat, gustos, toate ingredientele se combina perfect si un mare plus - este fff. sanatos!
In acest sezon, cu mai putine fructe proaspete si naturale va recomand neaparat sa-l incercati si sa-l consumati cat mai des - chiar este o delectare.
Curatati bine grapefruit-ul de coaja groasa si cele subtiri - sa ramana doar pulpa.
Amestecati iaurtul cu mierea - cantitatile le puteti varia dupa gust si preferinte.
Intr-un pahar puneti un prim strat de pulpa de gref.
Turnati deasupra 1-2 lingurite de iaurt cu miere.
Si mai puneti un strat de gref si peste el iaurt.
Ultimul strat si cel mai frumos trebuie sa fie de bucati mai mari de gref.
Si gata, desertul poate fi servit imediat sau dupa ce mai sta putin la frigider - delicios si f. sanatos.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.