Salată de ciuperci cu maioneză și usturoi

Nouă ne place mult această combinație chiar și dimineața pe pâine, toate ingredientele sunt accesibile, se amestecă repede și aveți o salată rapidă și delicioasă.

Dacă o faceți cu maioneză vegetală aveți încă o soluție pentru un post diversificat și gustos.

Ingrediente
Ciuperci conservate
300 g
Ciuperci conservate în apă, scurse bine sau ciuperci proaspete fierte 5-10 minute.
Maioneză
150 g
   
Usturoi
2 buc
2 căței de usturoi sau usturoi pudră
Verdeață (mărar, pătrunjel)
1 lingurita
opțional
Pași de urmat
Pas 1

Ciupercile se scurg bine de apă.

Salată de ciuperci cu maioneză și usturoi - Pas 1
Pas 2

Apoi se toacă mărunt.

Salată de ciuperci cu maioneză și usturoi - Pas 2
Pas 3

Se amestecă cu maioneza și usturoiul pisat - eventual cu verdeață și potriviți de sare.

Salată de ciuperci cu maioneză și usturoi - Pas 3
Pas 4

Și gata - repede, gustos și sățios.

Poftă Bună!

Salată de ciuperci cu maioneză și usturoi - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 500 g (5-6 porții)
Timp de preparare:
5 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 15 min