Este o reteta super simpla, cartofii se topesc in gura, sunt aromati - si totul cu eforturi minime.
Cartofii se curata, se spala si se taie bucati medii.
Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu putin piper, boia, chimen. Se adauga ceapa taiata fidea.
Se amesteca si se preseaz totul bine cu mainile.
Se amesteca carnea cu cartofii, se adauga ulei si se amesteca totul foarte bine. Sare si bulion de rosii nu se pune, ca sa nu se intareasca cartofii.
O tava de cuptor adanca se asterne cu folie de aluminiu astfel ca sa ramana margini mari la folie.Se pun cartofii in tava.
Se acopera bine cartofii cu folie si se pun la cuptor.
Se tin la cuptor aproximativ 1 ora si jumate sau 2 ore, in functie de cuptor.
Dupa o ora jumate periodic verificati sa fie cartofii copti. Cand sunt gata, deschideti folia, sarati cartofii si ii serviti cu orice salata sau muraturi preferate.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.