Ingrediente
●
Rădăcină de hrean
200 g
Dacă vreți să fie mai iute compoziția, dublați cantitatea de hrean
●
Ulei de floarea-soarelui
2 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Se fierbe sfecla și se lasă la răcit.
Pas 2
Hreanul se curăță și se spală bine.
Pas 3
Se dă prin mașina de tocat carne, sfecla, apoi hreanul.
Pas 4
Ordinea așa trebuie să fie, tot dați hrean prin mașina la cât de iute vreți să fie salata. Periodic vă opriți și amestecați compoziția, gustați și vedeți dacă mai adăugați hrean sau nu.
Pas 5
Adăugați ulei, oțet și potriviți de sare și zahăr.
Pas 6
Se amestecă totul și puneți în borcane cât mai bine presat.
Borcanele se păstrează la frigider, 1-2 luni sigur.
Pas 7
O puteți gusta chiar a 2-a zi după ce se pătrunde bine.
Merge foarte bine cu preparatele de carne și orice mâncare care necesită ceva legume.
Poftă Bună!
Cantitate:
1200 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)