Ingrediente
●
Radacina de hrean
200 g
Daca vreti sa fie mai iute compozitia dublati cantitatea de hrean
●
Ulei de floarea soarelui
2 linguri
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Se fierbe sfecla si se lasa la racit.
Pas 2
Hreanul se curata si se spala bine.
Pas 3
Se da prin masina de tocat carne, sfecla, apoi hreanul.
Pas 4
Ordinea asa trebuie sa fie, tot dati hrean prin masina la cat de iute vreti sa fie salata. Periodic va opriti si amestecati compozitia, gustati si vedeti daca mai adaugati hrean sau nu.
Pas 5
Adaugati ulei, otet si potriviti de sare si zahar.
Pas 6
Se amesteca totul si puneti in borcane cat mai bine presat.
Borcanele se pastreaza la frigider, 1-2 luni sigur.
Pas 7
O puteti gusta chiar a 2-a zi dupa ce se patrunde bine.
Merge foarte bine cu preparatele de carne si orice mancare care necesita ceva legume.
Pofta Buna!
Cantitate:
1200 g
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)