Arată frumos și colorat pe masa festivă și sunt la fel de bune - toată chestia este să luați o bucată de somon afumat calitativ. Acum se găsește la orice hypermarket așa că vă sugerez să încercați să mai diversificați masa de sărbătoare și cu aceste rulouri.
Așa arată bucata mea de somon afumat, am făcut din ea un platou mare cu rulouri și mi-a mai rămas puțin.
Am tăiat felii foarte subțiri de somon, aveți grijă să aveți un cuțit bine ascuțit aici.
Numărați câte felii de pește v-au ieșit, dublați numărul și știți mai departe câte felii de legume să faceți.
Ardeii și castravetele le tăiați bastonașe foarte fine și subțiri, mai mult din coajă.
Luați o felie de pește, puneți câte o felie de ardei și castravete - să fie 3 culori și rulați.
Pentru primele rulouri am luat felia întreagă de pește, dar ies cam groase rulourile - mai jos vedeți că am tăiat feliile în jumate și am făcut rulouri mai subțiri și mai finuțe.
Deci vedeți, tăiate feliile în jumate și repetați procedura de mai sus.
Puteți să le faceți cum vă plac, mai groase sau mai subțiri.
Rulați frumos.
Aranjați-le pe un platou, ornați cu puțină verdeață și gata - aveți un aperitiv frumos, deosebit și gustos.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.