Rulouri de somon cu legume

Arata frumos si colorat pe masa festiva si sunt la fel de bune - toata chestia este sa luati o bucata de somon afumat calitativ. Acum se gaseste la orice hypermaket asa ca va sugerez sa incercati sa mai diversificati masa de sarbatoare si cu aceste rulouri.

Ingrediente
File de somon afumat
200 g
luati bucata intreaga, nu feliat
Ardei gras rosu
1 buc
Ardei gras galben
1 buc
Castravete verde
1 buc
sau ardei verde
Pasi de urmat
Pas 1

Asa arata bucata mea de somon afumat, am facut din ea un platou mare cu rulouri si mi-a mai ramas putin.

Rulouri de somon cu legume - Pas 1
Pas 2

Am taiat felii foarte subtiri de somon, aveti grija sa aveti un cutit bine ascutit aici.

Rulouri de somon cu legume - Pas 2
Pas 3

Numarati cate felii de peste v-au iesit, dublati numarul si stiti mai departe cate felii de legume sa faceti.

Ardeii si castravetele le taiati bastonase foarte fine si subtiri, mai mult din coaja.

Rulouri de somon cu legume - Pas 3
Pas 4

Luati o felie de peste, puneti cate o felie de ardei si castravete - sa fie 3 culori si rulati.

Pentru primele  rulouri am luat felia intreaga de peste, dar ies cam groase rulourile - mai jos vedeti ca am taiat feliile in jumate si am facut rulouri mai subitiri si mai finutze.

Rulouri de somon cu legume - Pas 4
Pas 5

Deci vedeti, taiate feliile in jumate si repetati procedura de mai sus.

Puteti sa le faceti cum va plac, mai groase sau mai subtiri.

Rulouri de somon cu legume - Pas 5
Pas 6

Rulati frumos.

Rulouri de somon cu legume - Pas 6
Pas 7

Aranjati-le pe un platou, ornati cu putina verdeata si gata - aveti un aperitiv frumos, deosebit si gustos.

Pofta Buna!

Rulouri de somon cu legume - Pas 7

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 300 g (15-20 bucati)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min