Un aperitiv absolut delicios, mi-au plăcut mult când le-am gustat la cineva în vizită și nu m-am liniștit până nu v-am făcut și vouă poze:)
Se combină perfect clătita cu salata, crema de brânză și ton - dacă aveți și clătitele făcute din timp este și un aperitiv super rapid, deosebit și arătos.
Le recomand cu încredere și chiar insist să le faceți, mai ales că au apărut și salatele bune și multe:)
Faceți clătitele, folosiți orice rețetă preferați - găsiți și pe site multe.
Puneți o clătită de masă, o ungeți bine cu cremă de brânză - insistați mai mult pe mijloc, cam 1 cm de la margini puteți să nu ungeți.
Puneți foile de salată, apoi tonul peste ele - vedeți în poză cum.
Începeți să rulați bine și strâns.
După ce ați terminat de rulat, tăiați ambele margini a ruloului - cam 2 cm din fiecare parte.
Partea care rămâne va fi de fapt cea care ajunge pe platou - tăiați ruloul oblic pe mijloc. Așa aveți 2 rulouri mai mici pe care le puneți în picioare pe farfurie.
Vedeți următoarea poză.
În așa fel faceți și celelalte clătite, aranjați rulourile pe platou și ornați cu verdeață.
Partea cu tăiatul pe oblic este importantă ca să aveți rulourile mai frumoase și mai țuguiate.
Și gata, le serviți și vă delectați cu mare plăcere...
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.