Un aperitiv absolut delicios, mi-au placut mult cand le-am gustat la cineva in vizita si nu m-am linistit pana nu v-am facut si voua poze:)
Se combina perfect clatita cu salata, crema de branza si ton - daca aveti si clatitele facute din timp este si un aperitiv super rapid, deosebit si aratos.
Le recomand cu incredere si chiar insist sa le faceti, mai ales ca au aparut si salatele bune si multe:)
Faceti clatitele, folositi orice reteta preferati - gasitti si pe site multe.
Puneti o clatita de masa, o ungeti bine cu crema de branza - insistati mai mult pe mijloc, cam 1 cm de la margini puteti sa nu ungeti.
Puneti foile de salata, apoi tonul peste ele - vedeti in poza cum.
Incepeti sa rulati bine si strans.
Dupa ce ati terminat de rulat, taiati ambele margini a ruloului - cam 2 cm din fiecare parte.
Partea care ramane va fi de fapt cea care ajunge pe platou - taiati ruloul oblic pe mijloc. Asa aveti 2 rulouri mai mici pe care le puneti in picioare pe farfurie.
Vedeti urmatoarea poza.
In asa fel faceti si celelalte clatite, aranjati rulourile pe platou si ornati cu verdetata.
Partea cu taiatul pe oblic este importanta ca sa aveti rulourile mai frumoase si mai tzuguiate.
Si gata, le serviti si va delectati cu mare placere...
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.