O salata chiar buna si interesanta, o diversitate in meniul familiei. Aveam dubii cum s-ar combina rosiile cu ridiche, dar va asigur ca este foarte gustos.
Se spala legumele.
Salata verde se rupe bucatele intr-un castron de salata.
Ridichile se taie rondele.
Ceapa se taie fidea si se adauga la ridiche si salata.
Rosiile se taie cubulete.
Se adauga sare, ulei si se amesteca bine toate ingredientele(fara branza).
Branza se taie cuburi de marime medie si se adauga in salata. Se amesteca usor, ca sa nu se deformeze prea tare.
Se serveste imediat dupa ce ati preparat-o.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.