O salată chiar bună și interesantă, o diversitate în meniul familiei. Aveam dubii cum s-ar combina roșiile cu ridiche, dar vă asigur că este foarte gustos.
Se spală legumele.
Salata verde se rupe bucățele într-un castron de salată.
Ridichile se taie rondele.
Ceapa se taie fidea și se adaugă la ridiche și salată.
Roșiile se taie cubulețe.
Se adaugă sare, ulei și se amestecă bine toate ingredientele (fără brânză).
Brânza se taie cuburi de mărime medie și se adaugă în salată. Se amestecă ușor, ca să nu se deformeze prea tare.
Se servește imediat după ce ați preparat-o.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.