Tot navigand intr-o seara prin retete am dat de aceasta varianta de salata de vinete, am zis sa incerc, ca tot aveam o ultima punga de vinete coapte la congelator.
A iesit foarte buna(chiar mai buna decat la restaurant), doar sa aveti grija cu tahini(pasta de susan), sunt unele marci care au un miros si gust foarte puternic, trebuie sa adaugati cate putin dupa gust.
Vinetele se coc(vedeti Reteta de salata de vinete), se scurg bine si se pun intr-un blender sau robot.
Tot acolo adaugati sarea, uleiul de masline, tahini si sucul de lamaie.
Mixati bine compozitia, dupa gust mai reglati sarea, sucul de lamaie si tahini.
O serviti pe paine sau lipie.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.