Ingrediente
●
Ardei gras
700 g
sau combinat cu gogosari
●
Ardei iute
100 g
puneti dupa gust si preferinte
●
Ulei de floarea soarelui
200 ml
plus ulei pentru prajit vinete
●
Sare
2 linguri
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Vinetele se taie rondele mai groase.
Pas 2
Si se rumenesc in ulei pe ambele parti.
Pas 2
Se lasa la racit apoi se toaca cubulete medii.
Pas 4
La vinetele tocate se adauga usturoiul pisat sau dat prin robot/blender.
Pas 5
Frunzele de telina si ardeiul iute se toaca foarte marunt, eu le-am maruntit cu robotul.
Pas 6
Urmeaza ceapa taiata julien subtire.
Pas 8
Adaugati la compozitia de legume otet, ulei, sare si zahar.
Pas 9
Amestecati bine cu mainile si mai potriviti dupa gust de sare si zahar.
Pas 10
Salata se pune in borcane bine presata si se pastreza doar la frigider timp de 2-3 luni.
Pas 11
Merge perfect cu orice mancare, recomand s-o incercati.
Pofta Buna!
Cantitate:
5 kg
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)