O REȚETĂ DE GARNITURĂ DE OREZ DE CARE M-AM ÎNDRĂGOSTIT DE LA PRIMA DEGUSTARE, UN DELICIU CU PUȚIN SOS SOIA SAU ALĂTURI DE UN SOS CU CARNE!
INGREDIENTELE
OREZUL SE PUNE LA FIERT ÎNTR-UN VOLUM MARE DE APĂ CU SARE DUPĂ INSTRUCȚIUNILE DE PE PACHET.
DIN CELE 2 OUĂ SE FACE O OMLETĂ CARE SE LASĂ LA RĂCIT
JAMBONUL SE TAIE CUBULEȚE, PĂTRĂȚELE ȘI SE PUNE ÎNTR-O TIGAIE LA CĂLIT PUȚIN ÎN ULEI
DUPĂ CE SE CĂLEȘTE PUȚIN JAMBONUL, ADĂUGAȚI MAZĂREA, AMESTECAȚI ȘI MAI LĂSAȚI UN MINUT, APOI STINGEȚI FOCUL
OMLETA O TĂIAȚI CUBULEȚE ȘI O PUNEȚI ÎNTR-UN BOL ÎNCĂPĂTOR
ADĂUGAȚI MAZĂREA ȘI JAMBONUL
DUPĂ CE A FIERT, SCURGEȚI BINE OREZUL
ȘI ÎL ADĂUGAȚI ȘI PE EL ÎN BOL ȘI AMESTECAȚI BINE
PUNEȚI PUȚINĂ SARE, DE GUST, DAR SĂ NU EXAGERAȚI, DACĂ DORIȚI SĂ ÎL SERVIȚI CU SOS SOIA, ACESTA ESTE DEJA SĂRAT, SĂ NU AVEȚI SURPRIZE!
ȘI GATA OREZUL CANTONEZ!
O BUNĂTATE! AICI ALĂTURI DE SOSUL SOIA!
NOI L-AM SERVIT CU UN SOS DIN CARNE DE PUI ȘI LEGUME, TOT REȚETĂ CHINEZEASCĂ.
VĂ UREZ POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.