O RETETA DE GARNITURA DE OREZ DE CARE M-AM INDRAGOSTIT DE LA PRIMA DEGUSTARE,UN DELICIU CU PUTIN SOS SOIA SAU ALATURI DE UN SOS CU CARNE!
INGREDIENTELE
OREZUL SE PUNE LA FIERT INTR-UN VOLUM MARE DE APA CU SARE DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PAKET.
DIN CELE 2 OUA SE FACE O OMLETA CARE SE LASA LA RACIT
JAMBONUL SE TAIE CUBULETE,PATRATELE SI SE PUNE INTR-O TIGAIE LA CALIT PUTIN IN ULEI
DUPA CE SE CALESTE PUTIN JAMBONUL,ADAUGATI MAZAREA,AMESTECATI SI MAI LASATI UN MINUT,APOI STINGETI FOCUL
OMLETA O TAIATI CUBULETE SI O PUNETI INTR-UN BOL INCAPATOR
ADAUGATI MAZAREA SI JAMBONUL
DUPA CE A FIERT,SCURGETI BINE OREZUL
SI IL ADAUGATI SI PE EL IN BOL SI AMESTECATI BINE
PUNETI PUTINA SARE,DE GUST,DAR SA NU EXAGERATI,DAK DORITI SA IL SERVITI CU SOS SOIA,ACESTA ESTE DEJA SARAT,SA NU AVETI SURPRIZE!
SI GATA OREZUL CANTONEZ!
O BUNATATE!AICI ALATURI DE SOSUL SOIA!
NOI L-AM SERVIT CU UN SOS DIN CARNE DE PUI SI LEGUME,TOT RETEATA CHINEZEASCA.
VA UREZ POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.