NOUA NE PLACE FOARTE MULT VARZA GATITA IN VASUL ROMAN,SI AS VREA SA VA IMPARTASESC SI VOUA RETETA MEA!
COASTA DE PORC SE TAIE BUCATELE SI SE PUNE LA PRAJIT
SE RUMENESTE PUTIN PE TOATE PARTILE APOI SE PUNE IN VASUL ROMAN SI SE ACOPERA
IN ACEEASI TIGAIE SE PUNE SUNCULITA LA COLORAT FRUMOS
DUPA CE S AU COLORAT FRUMOS,LE LUATI CU O PALETA SI IN VASUL ROMAN CU ELE
CEAPA SI ARDEIUL TAIATE MARUNT SE PUN LA CALIT IN ACEEASI TIGAIE
DUPA CE SE COLOREAZA PUTIN,IN VAS CU ELE
ROSIILE SE MIXEAZA
ROSIILE MIXATE SE PUN IN VAS
VARZA TAIATA FIDELUTA SE FRAMANTA PUTIN SI APOI SI EA IN VAS
ADAUGAM 4 CANI DE APA
PUNEM PIPERUL
BOIA DULCE
AMESTECAM BINE,PUNEM CAPACUL SI LA CUPTOR PT 2.30,AMESTECAM DIN CAND IN CAND.EU PUN LA MAXIM,LA 8.SPUN 2.30 PT K NOI AICI AVEM O VARZA(NORMALA) FOARTE TARE SI FIERBE GREU DAR E GUSTOASA,DAK O FAC NORMAL IN OALA SAU TUCI,O ZDROBESC,ASA IN VASUL ROMAN RAMANE FRUMOASA.PT SARMELE AVEM UN ALTFEL DE VARZA SUPER BUNA(SPUN EI PT SALATA,CARE NU BALONEAZA SI NUMAI TREBUIE OPARITA,DAR EU TOT O OPARESC PUTIN SA POT LUCRA MAI BINE CU EA)FIERBE REPEDE.
SPRE SFARSIT,EU PUN O LINGURITA DE BORS MAGIC,SI INK PUTIN LA CUPTOR LA RUMENIT
SI DUPA 1/2H,ASTA ESTE REZULTATUL: O SUPER SAVUROASA VARZA.PUTETI SA O SERVITI CU UN ARDEI IUTE(DAK AVETI VOIE,EU AM NISTE PROBL K STOMACUL SI NU-L MAI SUPORT),SI ALATURI DE UN PAHAR DE VIN BUN!
SARATI DUPA GUST,POFTA BUNA!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.