Ingrediente
●
Smantana
1 buc
1 ceșcuță
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Batem oăule, dăm brânza pe răzătoare, tăiem cașcavalul cubulețe.
Pas 3
Punem laptele la fiert. Când a dat primul clocot, se pune mălaiul în lapte și se amestecă până se face cremă (”nu trebuie să fiarbă deloc, doar să-și ia făina zeamă” - scrie în carte)
Pas 4
Se amestecă bine mămăliga asta pripită cu ouăle și cașcavalul.
Pas 5
Se unge un vas de Yena cu unt.
Pas 6
Se așază aici mămăliga și se netezește. Se unge cu smântână.
Pas 7
Se presară brânza și se dă la cuptor.
Pas 8
Eu am lăsat-o vreo 50 de minute la foc destul de mic, dar nu s-a rumenit așa cum scria în cărticică.Mai degrabă s-a rumenit puțin la fundul vasului.
Pas 9
Am pus lângă ea și puțină smântână. Poftă bună!!!
Cantitate:
4 buc
(pentru 3-4 persoane)
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: