Mi-a placut mult aceasta salata, datorita culorilor. Este un frumos acompaniament pentru fripturi sau orice alt fel principal mai satios. Se aduce la masa platoul aratand ca in poza, apoi sa amesteca cu dressingul dorit-facut.
Pregatim ingredientele. Am cantarit varza alba si cea rosie si am scurs sucul din conserva de fasole.
Verzele se taie subtire sau se dau prin razatoare in boluri separate. Se sareaza si se lasa 10-15 min. sa se inmoaie,apoi se storc usor.
Se aranjeaza pe un platou in cercuri concentrice. Intai varza rosiem apoi cea alba, si la mijloc boabele de fasole scurse de lichid.
Peste se stropeste cu un dressing. Eu am facut asa: ulei de masline, sos de soia,suc de lamaie,otet de mere, 1 lingurita miere, piper. Dar faceti ce si cum stiti si va place. Se amesteca inainte de servire.
Pofta buna !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.