Este o reteta foarte usoara, este buna servita ca garnitura pe langa orez si carne
Acestea sunt toate ingredientele care trebuie sa le aveti pe masa P.S Reteta nu necesita apa!
Tocati ingredientele (in afara de dovlecel) si le puneti intr-o tigaie cu ulei
(Optional) Tocati jumatate de ardei iute si punetil in tigaie pentru a da gust mai picant
Puneti tigaia pe foc si adaugai sare si putin zahar, apoi amestecati
Radeti dovleceii si adaugatii in tigaie, apoi amestecat
Adaugati Piper,Curry,Condiment de Pui si condiment de legume
Puneti capacul si lasati sa dinstuie 5 minute ori pana cand iese zeama din dovlecei
Dupa ce iese zeama, dovleceul e gata sa fie servit ca garnitura! Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.