Este o rețetă foarte ușoară, este bună servită ca garnitură pe lângă orez și carne
Acestea sunt toate ingredientele care trebuie să le aveți pe masă P.S Rețeta nu necesită apă!
Tocați ingredientele (în afară de dovlecel) și le puneți într-o tigaie cu ulei
(Optional) Tocați jumătate de ardei iute și puneți-l în tigaie pentru a da gust mai picant
Puneți tigaia pe foc și adăugați sare și puțin zahăr, apoi amestecați
Radeți dovleceii și adăugați-i în tigaie, apoi amestecați
Adăugați piper, curry, condiment de pui și condiment de legume
Puneți capacul și lăsați să fiarbă 5 minute sau până când iese zeama din dovlecei
După ce iese zeama, dovlecelul e gata să fie servit ca garnitură! Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.