Dovlecel Sotat cu Legume

rețeta postată de

Este o rețetă foarte ușoară, este bună servită ca garnitură pe lângă orez și carne

Ingrediente
Dovlecel verde
4 buc
4 Jumătăți
Roșie
1 buc
   
Ceapă
1 buc
Jumătate de ceapă
Ardei
1 buc
2 jumătăți fără semințe
Frunze de ceapă
4 buc
   
Frunze de usturoi
2 buc
   
Frunze de țelină
5 buc
   
Frunze de pătrunjel
3 buc
   
Condimente diverse
4 g
Vezi pasul 6
Mărar
4 g
Mărarul dă un gust mai aromat
Pași de urmat
Pas 1

Acestea sunt toate ingredientele care trebuie să le aveți pe masă P.S Rețeta nu necesită apă!

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 1
Pas 2

Tocați ingredientele (în afară de dovlecel) și le puneți într-o tigaie cu ulei

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 2
Pas 3

(Optional) Tocați jumătate de ardei iute și puneți-l în tigaie pentru a da gust mai picant

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 3
Pas 4

Puneți tigaia pe foc și adăugați sare și puțin zahăr, apoi amestecați

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 4
Pas 5

Radeți dovleceii și adăugați-i în tigaie, apoi amestecați

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 5
Pas 6

Adăugați piper, curry, condiment de pui și condiment de legume

 

 

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 6
Pas 8

Puneți capacul și lăsați să fiarbă 5 minute sau până când iese zeama din dovlecei

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 8
Pas 9
Aici descrierea pasului. Ignoră dacă ai terminat.
Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 9
Pas 10

După ce iese zeama, dovlecelul e gata să fie servit ca garnitură! Poftă Bună! 

Dovlecel Sotat cu Legume - Pas 10

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 portii ()
Timp de preparare:
25 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 25 min