Este un mic dejun care se face foarte repede, este elegant, gustos si consistent.
Cantitatile de ingrediente le alegeti in functie de numarul de persoane. Clatitele le faceti dupa reteta care o stiti. Pe fiecare clatita se pune o felie de salam sau de sunca.
Peste felia de salam se pune un ou ochi de ou. Daca aveti un inel il puteti face in el sa aiba marimea feliei de salam.
Peste ochiul de ou presarati putina branza feta sau urda sau de care aveti.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Pliati laturile clatitei in interior, ca un plic.
Cand servim stropim dupa preferinta cu sos de soia sau Worcester sau cu ambele.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.