Este un mic dejun care se face foarte repede, este elegant, gustos și consistent.
Cantitățile de ingrediente le alegeți în funcție de numărul de persoane. Clătitele le faceți după rețeta care o știți. Pe fiecare clătită se pune o felie de salam sau de șuncă.
Peste felia de salam se pune un ochi de ou. Dacă aveți un inel, îl puteți face în el să aibă mărimea feliei de salam.
Peste ochiul de ou presărați puțină brânză feta sau urdă sau de care aveți.
Condimentați cu sare și piper, după gust.
Pliati laturile clătitei în interior, ca un plic.
Când servim, stropim după preferință cu sos de soia sau Worcester sau cu ambele.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.