O friptură delicioasă și ușor de făcut!
O recomand cu mare plăcere!
Carnea se spală, se lasă să se scurgă.
Carnea se umple cu umplutura formată din pancetă afumată, pătrunjel verde tocat, usturoi granulat, piper și sare. Gaura în umplutură se face cu cuțitul special de făcut găuri în carne.
Apoi, opțional, puteți înveli friptura cu felii de pancetă afumată, o legați cu sfoară alimentară și îi puneți o frunză de dafin deasupra.
Friptura se lasă la cuptor, până se rumenește frumos, la 180 de grade.
Când este gata, se servește caldă cu garnitură de piure, legume asortate, depinde de preferința fiecăruia.
Eu am făcut garnitură de legume asortate.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.