O friptura delicioasa si usor de facut!
O recomand cu mare placere!
Carnea se spala,se lasa sa se scurga.
Carnea se umple cu umplutura formata din panceta afumata,patrunjel verde tocat,usturoi granulat,piper si sare.Gaura in umplutura se face cu cutitul special de facut gauri in carne.
Apoi optional puteti inveli friptura cu felii de panceta afumata,o legati cu sfoara alimentara si ii puneti o frunza de dafin desupra.
Friptura se lasa la cuptor,pana se rumeneste frumos,la 180 grade.
Cand este gata,se serveste calda cu garnitura de piure,legume asortate,depinde de preferinta fiecaruia.
Eu am facut garnitura de legume asortate.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.