O rețetă deosebit de simplă, gustoasă și ingenioasă. Perfectă pentru zilele în care sunteți în pană de timp și idei.
Recomand cu încredere, mai ales că a trecut testul cel mai important - soțul meu :) A spus că este o combinație perfectă.
Se poate adăuga și ceapă în momentul călirii cărnii cu ciupercile, eu nu am pus pentru că soțului nu-i place ceapa.
Carnea spălată și măruntită se călește sub capac în jur de 10 min, se adaugă ciupercile, se mai călește un pic și se adaugă sarea, piperul și busuiocul.
În același timp se fierb pastele în apă cu sare. După ce s-au fiert se amestecă cu carnea și ciupercile călite și se pun într-un vas de yena.
Se rade cașcavalul deasupra și se pun la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Sunt gata când cașcavalul s-a topit și s-a rumenit un pic.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.