O reteta deosebit de simpla, gustoasa si ingenioasa. Perfecta pentru zilele in care sunteti in pana de timp si idei.
Recomand cu incredere, mai ales ca a trecut testul cel mai important - sotul meu :) A spus ca este o combinatie perfecta.
Se poate adauga si ceapa in momentul calirii carnii cu ciupercile, eu nu am pus pentru ca sotului nu-i place ceapa.
Carnea spalata si maruntita se caleste sub capac in jur de 10 min, se adauga ciupercile, se mai caleste un pic si se adauga sarea, piperul si busuiocul.
In acelas timp se fierb pastele in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert se amesteca cu carnea si ciupercile calite si se pun intr-un vas de iena.
Se rade cascavalul deasupa si se pun la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Sunt gata cand cascavalul s-a topit si s-a rumenit un pic.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.