Chiftelute

reteta postata de

Chiftelute - niciodata nu te saturi sa mananci!

Practice in orice moment.

Ingrediente
Carne tocata de porc
500 g
sau orice alt tip de carne preferati
Ceapa alba
2 buc
Oua
1 buc
Usturoi
4 buc
cativa catei de usturoi dupa gust
Patrunjel verde
1 buc
eu am avut uscat
Faina alba
4 linguri
Sare si piper
3 g
dupa gust
Paine
1 buc
inmuiata in apa
Pasi de urmat
Pas 1

Pregatim ingrediente.

Chiftelute - Pas 1
Pas 2

Ceapa se toaca marunt, usturoiul se piseaza, painea se stoarce bine de apa si se pun toate peste carne.

Se adauga sare, piper si verdeata dupa gust.

Chiftelute - Pas 2
Pas 3

Se formeaza bilute din carne si se dau prin faina.

Chiftelute - Pas 3
Pas 4

Se prajesc in ulei incins si se servesc calde alaturi de orice garnitura preferata.

Pofta buna!

Chiftelute - Pas 4

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 20 buc (Ies destule)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min