Chifteluțe

rețeta postată de

Chifteluțe - niciodată nu te saturi să mănânci!

Practice în orice moment.

Ingrediente
Carne tocată de porc
500 g
sau orice alt tip de carne preferați
Ceapă albă
2 buc
   
Ouă
1 buc
   
Usturoi
4 buc
câțiva căței de usturoi după gust
Pătrunjel verde
1 buc
eu am avut uscat
Făină albă
4 linguri
   
Sare și piper
3 g
după gust
Pâine
1 buc
înmuiată în apă
Pași de urmat
Pas 1

Pregătim ingredientele.

Chifteluțe - Pas 1
Pas 2

Ceapa se toacă mărunt, usturoiul se pisează, pâinea se stoarce bine de apă și se pun toate peste carne.

Se adaugă sare, piper și verdeață după gust.

Chifteluțe - Pas 2
Pas 3

Se formează biluțe din carne și se dau prin făină.

Chifteluțe - Pas 3
Pas 4

Se prăjesc în ulei încins și se servesc calde alături de orice garnitură preferată.

Poftă bună!

Chifteluțe - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 20 buc (Ies destule)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregătire: 60 min