Eu fac această rețetă atunci când vreau ceva rapid și gustos.
Pui în cratiță apa cu puțină sare și puțin ulei și dai pe foc până începe să fiarbă apa, după care adaugi tortellini și lași să fiarbă 8-10 minute. După ce au fiert, tortellini pui în sită și stropești cu un jet de apă rece și lași la scurs.
Între timp pregătești baconul pe care îl tai felii potrivite. Pui în oală uleiul să se încingă puțin, adaugi baconul și călești 1 minut.
După, adaugi smântâna, sarea și piperul după gust și fierbi circa 2 minute, după care adaugi tortellini și mai dai totul într-un clocot.
Pui în farfurie și ornezi cu cașcaval ras sau formaggio.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.