O reteta rapida si usor de facut!
Cand nu aveti timp si ati dori sa mancati ceva sarat, va recomand sa faceti pateute cu branza!
Cu numai cateva ingrediente,preparam imediat pateurile!
Foaia de foietaj, o intindem si o taiem in patratele.
Mi-au iesit 15 patratele.
Preparam compozitia: intr-un bol maruntim branza cu furculita, adaugam oul si amestecam bine, o compozitie potrivita de umplut pateuri.
Atentie sa nu fie prea lichida ca va curge din pateuri!
Separat in alt bol batem oul de uns deasupra.
Luam cu o lingurita din compozitie si punem in fiecare patratel.
Dupa ce am pus compozitia in fiecare patratel,se inpaturesc, pe margini se apasa cu furculita ca sa nu curga compozitia.
Le asezam pe o tava de cuptor tapeta cu hartie de copt si le ungem pe fiecare cu ou.
Optional puteti presara seminte de susan,chimen etc
Eu le-am lasat de aceasta data simple.
Se coc circa 20-25 min la 180 grade.
Dupa ce s-au rumenit usor deasupra se scot din cuptor.
Se servesc imediat calde!
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.