Încă o rețetă din categoria "rapide" :)
În plus, una din mâncărurile care va umple casa cu o aromă plăcută de kaiser și va face poftă instant.
Se curăță, se spală și se taie cuburi mari cartofii. Se fierb în apă sărată cu foile de dafin.
Între timp se taie kaiserul.
După ce s-au fiert cartofii, se scurg de apă, se amestecă cu kaiserul tăiat. Se adaugă piper, sare și usturoi granulat după gust. Se amestecă atent să nu se desfacă cartofii.
Se rade cașcaval deasupra. Se presară mărarul mărunțit.
Se pune la cuptor pentru aprox. 20 min până se topește și se rumenește un pic cașcavalul.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.