O rețetă simplă, rapidă și gustoasă!
Astăzi chiar nu am avut timp să gătesc și rapid am făcut ciuperci pane!
Am pregătit ingredientele.
Ciupercile se curăță, se spală bine și se opăresc puțin.
După ce s-au înmuiat, se scot și se pun la scurs!
Atenție, trebuie să fie scurse bine de apă!
Am preparat compoziția pentru pane: într-un castron am pus 2 ouă, făină, sare și piper. Apoi le-am bătut bine cu furculița.
Se ia câte o ciupercuță și se pune în compoziție, le întorceam pe ambele părți să se prindă bine compoziția de ciupercuță.
Apoi punem la prăjit ciupercile într-o tigaie cu ulei.
Se prăjesc pe ambele părți!
Se servesc calde sau reci!
Se pot servi cu maioneză!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.