Cu doar 4 ingrediente am făcut niște cornulețe delicioase!
Un aperitiv perfect și rapid! Vă recomand cu mare drag să le încercați!
Am pregătit ingredientele.
Să trecem la treabă :)
Întindem foaia de aluat și o tăiem în 15 pătrățele.
Așezăm feliuțele de prosciutto pe fiecare pătrățel.
Și le rulăm pe fiecare!
Am bătut gălbenușul de ou cu care vom unge cornulețele.
Cornulețele se așază în tavă și se ung cu gălbenușul de ou.
Deasupra se presară semințe de susan.
Se dă la cuptor pentru 15-25 min max la temperatura de 190 de grade.
Se scot din cuptor și se servesc calde!
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.