Mie îmi plac ficățeii gătiți în toate modurile posibile, și cum aveam poftă de ficăței, i-am făcut cu piure.
Aș vrea să încerc să fac și ciulama de ficăței, n-am făcut niciodată, așa că aștept idei.
Se pregătesc ingredientele.
Ficățeii se pun la prăjit în puțin ulei. NU SE ADAUGĂ SARE - deoarece se vor întări imediat.
Cartofii se pun la fiert cubulețe, iar după ce-au fiert bine se pișează cu unt și lapte după gust.
Se servesc calzi cu murături.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.