Un prânz delicios și ușor de făcut!
Varza călită se poate folosi ca garnitură la orice preparat din carne: pui, porc sau vită.
Pregătim ingredientele.
Ceapa se toacă și se pune la călit în puțin ulei.
După ce s-a călit ceapa bine, se adaugă varza tocată mărunt, piperul boabe și foile de dafin.
După 10 minute adăugăm pasta de tomate și amestecăm continuu pentru a nu se prinde.
După 20 de minute de ținut pe foc la foc potrivit, răsturnăm toată compoziția într-o tavă pentru cuptor și băgăm la foc potrivit, controlând din când în când și amestecând în tavă.
Când varza s-a înmuiat bine, servim cu cârnați prăjiți. Se servește caldă.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.