Un pranz delicios si usor de facut!
Varza calita se poate folosi ca garnitura la orice preparat din carne: pui, porc sau vita.
Pregatim ingrediente.
Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.
Dupa ce s-a calit ceapa bine, se adauha varza tocata marunt, piperul boabe si foile de dafin.
Dupa 10 minute adaugam pasta de tomate si amestecam continuu pentru a nu se prinde.
Dupa 20 de minute de tinut pe foc la foc potrivit, rasturnam toata compozitia intr-o tava pentru cuptor si bagam la foc potrivit, controland din cand in cand si amestecand in tava.
Cand varza s-a inmuiat bine, servim cu carnati prajiti. Se serveste calda.
Pofta buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.